20:03, 7 Dhjetor 2017

Vështirë kuptohej në seancën e sotme të parlamentit se kush është pozitë e kush opozitë gjatë debatit për programin e qeverisë.

Një parti opozitare bashkë me një tjetër në koalicion qeverisës e përkrahnin marrëveshjen e demarkacionit që është kusht për liberalizimin e vizave. Ndërkaq, kryeministri Haradinaj që vet vuri nënshkrimin që kjo ujdi të shkojë në Kuvend dhe vizat i ka në program qeverisës, u bë bashkë me një parti opozitare për të kundërshtuar atë marrëveshje.

Kronikë e gazetarit Besnik Tahiri.