8:45, 13 Tetor 2017

Legjendat e filmit, Robert De Niro, Al Pacino dhe Martin Scorsese janë bashkuar sërish për ta xhiruar filmin The Irishman.

Miqtë e vjetër u dukën mjaft të disponuar në praninë e njëri-tjetrit në Neë York.

Filmi të cilin ata po e xhirojnë bazohet në librin e shkruar për vrasësin me pagesë Frank ‘Irishman’ Sheeran, “I Heard You Paint Houses”.

Në këtë film po ashtu luajnë Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin dhe Jack Huston.