13:14, 14 Shtator 2017

David De Gea ka pohuar se dëshiron që të bëhet portieri më i mirë në botë, dhe se po punon që kjo të ndodhë.

Ai ka thënë se është një konkurrencë shumë e madhe te Manchester United që e ndihmon në rrugëtimin e tij për t’u bërë më i miri dhe të stërvitë sa më shumë që mundet.

“Gjithmonë dua të bëhem më i mirë”, tha De Gea, raporton gazeta britanike Express.

“Të tre portierët te United, Sergio, Joel dhe unë, stërvitim shumë që të behemi lojtari që është në fushë dhe luan në lojë”, shtoi ai.

Interesante