16:00, 13 Tetor 2017

Producenti i filmave, Harvey Weinstein, u fotografua  dje duke darkuar me një grup miqsh në Scottsdale, Arizona.

Moguli i mediave u duk i relaksuar dhe pa brenga, sipas atyre që ishin prezent.

Vendi ku Weinstein darkoi është vetëm 15 minuta larg Phoenician Resort, qendrës rehabilituese në të cilën ai do të shkojë për rehabilitim seksual.

Weinstein ka qenë në fokusin e mediave që nga fillimi i tetorit, kur u akuzua nga më shumë se 30 aktore se i kishte ngacmuar seksualisht.