10:27, 7 Dhjetor 2017

New Orleans Pelicans ka shënuar fitore ndaj Denver Nuggets me rezultat 123-114.

Kjo edhe falë performancës “monstruoze” të Cousins prej 40 pikësh e 22 kërcimesh, si dhe e Holiday-t që pati 27 pikë e shtatë kërcime.

Ndërkaq Harris i Denverit pati më së shumti pikë për mysafirët, gjithsej 24.

https://www.youtube.com/watch?v=lSUQnWFnplo