22:53, 18 Qershor 2017

Gromësija mund të jetë turpëruese, apo gogësima që njihet si term rrallë herë është shenj e diçkaje më serioze.

Në shumë pak raste ajo është një simptomë, transmeton Klan Kosova.

Këtë e thotë se gastroemteoroligjisti, Paul Berggreen nga Shëndeti i Tretjes në Arizona.

“Gazi në zorrë dhe në anën tjetër mund të lidhet me intolerancën me ushqimin, intolerancën e laktozës dhe fruktozës apo edhe kushteve që mund të ndërlidhen me absorbimin e karbohidrateve”, ka thënë ai.

Shkaqet që ju bëjnë të gromësini janë:

1. Hani shumë shpejt ushqim.
2. Mund të keni probleme me sinus.
3. Pini pije të gazuara.
4. Mund të keni problem me thartirën.

Interesante