16:32, 11 Qershor 2017

Jim Woodward është llambadar. Puna kryesore e një llambadari është që të mbajnë lentet e qelqit të ndjeshëm dhe delikat të dritave të dritës në formë të mirë, në mënyrë që anijet në det të qëndrojnë të sigurta. Por gjatë viteve, lentet e qelqit kanë rënë nga moda. Tani, shumica e lenteve të dukshme të fareve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të mbuluara me drita plastike LED. Por Woodward, është një nga lampistët e fundit të vendit. Ne jeton dhe punon në bregdeti kombëtar Point Reyes, ku një nga lente e qelqit është ende në vend, duke ndriçuar rrugën për detarë në det. Relaksohuni me këtë video

Interesante