19:30, 7 Dhjetor 2017

Në Çikago ndodhi një ngjarje e hidhur dhe e pazakontë.

Anfër një banke, u gjet e vdekur një grua  me kokën e ngulur në mes të hekurit të një gardhi.

Viktima 64-vjeçare e quajtur Linda Bringman, ishte pa ndjenja kur u gjet nga autoritetet atje, me fytyrëpërkulur dhe kokë të ngujuar në gardh, raporton Chicago Sun-Times, transmeton Klan Kosova.

Sipas policisë, besohet se viktima e kishte kapur kokën aksidentalisht dhe hetimi nuk ishte i natyrës kriminale.