9:54, 12 Janar 2018

Ricky martin dhe Jwan Yosef po i shfaqin unazat e tyre të martesës.

Të sapomartuarit u panë duke tentuar të mos bien shumë në sy derisa po shkonin në palestër për ushtrimet e mëngjesit.

Në fillim të kësaj jave, Ricky njoftoi që së fundmi ai dhe Jwan i kanë shkëmbyer zotimet brenda një ceremonie shumë private.

“Ndihem mrekullueshëm! Nuk mund ta prezantoj atë si të fejuarin tim. Nuk mundem. Ai është bashkëshorti im. Ai është burri im”, u shpreh Ricky në atë kohë.