15:46, 15 Prill 2017

Është e mërzitshme kur ju kërkoni diçka në një faqe në internet dhe papritur ju hapen dritare të tjera të padëshiruara.

Por Google te Chrome ka lëshuar një funksion të ri për të eliminuar diçka të tilla, duke bërë shfletimin më pak frustues, shkruan The Independent, transmeton Klan Kosova.

Këto faqe të cilat mund t’i keni vërejtur edhe ju, kanë shfaqur pengesa, duke mbuluar të dhënat në të cilat i keni pasur në ballinë.

Por problemi është rregulluar pas përditësimit të Google Chrome.

Interesante