10:10, 21 Prill 2017

Njëra nga fansat e Ryan Phillippe ka pyetur se si është e mundur që ai të jetë “aq i vjetër dhe aq seksi”, dhe për këtë aktori iu përgjigj me një shpjegim.

Ryan, 42-vjeçar u përgjigj duke thënë: “Njëri nga misteret më të mëdha të jetë, kaq i vjetër kaq seksi, jam si dielli”, transmeton Klan Kosova.

Fansja kishte një përgjigje të mençur duke thënë: “Nëse ti je si dielli, unë dua të lahem në diell”.

Interesante