15:42, 12 Prill 2017

Në javët e fundit, disa përdorues kanë filluar të vënë re një ikonë në formën e një rakete në aplikacionin e tyre celular Facebook.

Ikona, pozicionuar direkt pas ikonës së “News Feed”, ju jep disa lloje të  ndryshme të lajmeve, një prej të cilave tregon mesazhet popullore nga njerëzit dhe faqet që ju nuk keni pëlqyer.

Most of the posts I'm seeing in the new feed are from pages (some of which I've liked), and some are from users that aren't my friends.

Më parë, tek disa përdorues Android të rrjetit social, ikona shfaqej dhe zhdukej sërish për të paktën tre javë tani.

The new Explore feed looks a little different on the iPhone.

Ky opsion ju ofron një seri përmbajtjesh lokale, kështu që është e mundur që ajo të jetë duke ju treguar mesazhet që janë të njohura në afërsi të vendndodhjes gjeografike tuajën. Megjithatë, unë jam shpesh shfaqen disa postime që janë të rëndësishme për interesat e përdoruesve të caktuar, shkruan,TechSot.Al

Interesante