18:34, 13 Janar 2018

Hapja e disa çerdheve me bazë  në komunitetet u premtua disa herë nga kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, por ato nuk janë funksionalizuar, njofton Klan Kosova.

Se ku janë ato çerdhe dhe pse po vonon hapja e tyre, mund ta mësoni nga kronika e Halil Berishës.

klankosova.tv