13:40, 21 Prill 2017

Celine Dion ka treguar së fundmi diçka që nuk e keni ditur!

Këngëtarja 49-vjeçare ka thënë se ajo ndanë shtratin e njëjtë me binjakët e saj gjashtëvjeçar, Eddy dhe Nelson – çdo natë që kur bashkëshorti i saj Rene Angelil ndërroi jetë vitin e kaluar, transmeton Klan Kosova.

“Unë organizoj veten time që të mos ndihem e vetmuar”, ka thënë Celine për The Sun. “Kështu që unë bëra një shtrat të madh në mënyrë që të flejë me binjakët e mi. Ata më ngushëllojnë shumë. Unë kam nevojë për ta. Kam nevojë t’i kem afër. Kur vjen koha që ata duan ta kenë dhomën e tyre, dhoma e tyre është e gatshme. Por ne shikojmë shumë TV së bashku, po e zbuloj një, Disney”.

“Ata janë shumë mirë sepse unë jam e fortë”, vazhdoi ajo.

“Ne e puthim atë çdo natë”, shtoi Celine. “Ne kemi një ritual të vogël ku themi një natë të mirë me një foto të vogël. Pastaj fëmijët flasin me të”.

Interesante