21:04, 8 Shkurt 2018

Sipas spekulimeve më të fundit, nënkampioni i NBA-së, Cleveland Cavaliers, do ta largojë Isaiah Thomas në drejtim të Los Angeles Lakers dhe do ta marrë Jordan Clarkson dhe Larry Nance Jr.

Në pakon e largimit nga Cavs për në Los Angeles përfshihen edhe Channing Frye dhe Jae Crowder, si dhe zgjedhja e parë në draftin e vitit 2018.