8:31, 19 Qershor 2017

Një raport i ri mjekësor ka zbuluar se aktorja Carrie Fisher ka vdekur nga apnea e gjumit dhe “faktorë të tjerë të papërcaktuar”.

Në janar, TMZ dhe Associated Press raportuan që shkaktari i vdekjes së Fisher ishte “sulmi në zemër”, pasi që kishin marrë çertifikatën e saj të vdekjes.

Megjithatë në këtë raport të ri thuhet se apnea e gjumit ishte shkaktuar nga “konsumimi i shumëfishtë i ilaqeve”.

Sidoqoftë, rreshti i fundit i raportit tregon që mënyra e vdekjes së saj nuk është përcaktuar.

Interesante