13:03, 13 Maj 2018

Capital T ka publikuar projektin ku është mysafir i Granit Dërgutit.

“Take a Shot” titullohet projekti i ri i artistëve të cilët janë pjesë e Authentic Entertainemnt.

Projekti është realizuar në regji dhe koncept të Elena Kelmendit, e cila ka punuar në disa prej klipeve të Capital T.