“Reali është, të paktën në letër, skuadra më e fortë e gjysmëfinalisteve. Ka një bankë të plotë dhe të shkëlqyeshme”

England manager Fabio Capello talks to the press
12:33, 21 Prill 2017

Fabio Capello ka thënë se Real Madrid dhe Juventus janë skuadrat me më shumë gjasa për ta fituar sivjet Ligën e Kampionëve.

Strategu italin e ka velrësuar lart Real Madrid, duke analizuar aspektet e ndryshme të lojës së Los Blancos.

“Juventusi mund ta fitojë Championsin. Reali është, të paktën në letër, skuadra më e fortë e gjysmëfinalisteve. Ka një bankë të plotë dhe të shkëlqyeshme”.

“Reali nuk është një bandë solistësh të jashtëzakonshëm, por një grup i vërtetë. Pasta, sigurisht, lojtarët e klasit e bëjnë dallimin. Cristiano Ronaldo nuk e ka shpejtësinë e dy viteve më parë, por luan me inteligjencë dhe përvojë.

 

Interesante