20:20, 9 Nëntor 2018

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Serbët janë shprehur të interesuar për këtë forcë, madje është thënë se 300 të tillë presin që të hyjnë në FSK.

Kronikë nga Besnik Tahiri.

klankosova.tv