23:40, 12 Tetor 2017

Buzëqeshja mund të shpëtojë jetën tuaj!

Ky është konkluzioni i këndshëm i një studimi të ri britanik, i cili ka zbuluar se njerëzit që janë në gjendje të lumtur në momentin e çpuarjes nga vaksina e tyre ndaj gripit vjetor, zhvillojnë një mbrojtje më të fortë të antitrupave se sa pacientët të cilët ndihen ashtu – ashtu.

Për më tepër, ata duhet të ndjehen të lumtur vetëm në ditën kur ata kanë marrë vaksinën dhe jo në momentin kur atyre u jepet ajo, thonë studiuesit e Universitetit Nottingham, transmeton Klan Kosova.

Shkencëtarët kanë fiksuar më parë në dëmin që ndjen emocionet negative në trupat tanë.

Ata mund të rrisin ndjeshëm rrezikun e presionit të lartë të gjakut dhe sëmundjeve kardiovaskulare, transmeton Klan Kosova.

Pra, kur shkoni të vaksinoheni thjeshtë ndihuni të lumtur!