12:53, 13 Tetor 2017

Një ngë artistët më të njohur në Greqi, Tus ka publikuar këngën e tij më të re.

Por e veçanta e kësaj kënge është se bashkë me Tus këndon edhe një këngëtar tjetër i njohur, por shqiptar, e që është Bruno.

Madje nuk përfundon gjithçka këtu.

Kënga quhet “Shqiptare” dhe i kushtohet një vajze shqiptare, njofton Klan Kosova.

Dëgjoni se si i këndohet vajzës shqiptare nga një shqiptar dhe një grek, në një tekst poashtu të gërshetuar në dy gjuhë.

Videoklipin e ka realizuar Max Production. Shijojeni!