23:00, 13 Shtator 2017

Një kamion që ishte duke bartur brumë nëpër rrugët e Washingtonit, e derdhi përmbajtjen e tij për shkak të temperaturave të larta.

“Kur mendon se i ke parë të gjitha… brumë! Temperatura e lartë e bën të rritet edhe më shumë” – shkroi Policia e Shtetit në Twitter së bashku me postimin e fotografive të aksidentit.

Pasi kalimtarët e rastit dhe policët bënë fotografi selfie me këtë brumë që vazhdonte të rritej edhe më shumë, vendi i kësaj skene u pastrua, transmeton Klan Kosova.

Interesante