15:19, 12 Janar 2018

Critics’ Choice Awards 2018 ishte mbrëmje xixëlluese, dhe ne kemi aq shumë fotografi të bukura nga brendia e këtij eventi.

Derisa kemi parë shumë aktorë teksa i merrnin çmimet në skenë, si Nicole Kidman, Sterling K. Brown, Allison Janney, Gary Oldman dhe shumë të tjerë, me gjasë nuk i keni zënë momentet e asaj se kush kishte “përzier” me kë gjatë gjithë mbrëmjes.

Reese Witherspoon në këtë mbrëmje ishte e shoqëruar nga bashkëshorti i saj Jim Toth, edhe pse ai nuk eci me të gjatë parakalimit të tapetit të kuq.

Margot Robbie është parë e afërt me Saoirse Ronan, kolegia e saj e nominuar në kategorinë e aktores më të mirë. Kate Bosworth dhe Timothee Chalamet nuk lëvizën nga karriget e tyre.

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268

go inside the critics choice awards 2018 014013268