15:43, 19 Maj 2017

Një bombë e vendosur në rrugë në lindje të Afganistan ka vrarë 11 persona, derisa ata po shkonin në një dasëm.

Reuters raporton se në mesin e viktimave janë:pesë gra, pesë fëmijë dhe një burrë, të gjithë nga e njëjta familje, transmeton Klan Kosova

Interesante