13:44, 16 Mars 2017

Për çdo mëngjes, Ernestine Shephers zgjohet në 2:30 dhe nga aty nise ecjen 15 kilometërshe.

Pasi ta përfundon këtë ajo shkon në palestër në 7:30, ku praktikon ushtrime të ndryshe për tre orë.

Ernestine është 80 vjeçare, e cila është dekoruar si bodibillderja më e vjetër në botë në vitin 2011, ku ka mbajtur edhe rekordin e librit Guinness.

Ajo ka muskuj të jashtëzakonshëm të abdomenit, biceps impresiv  dhe jeton duke bërë nga tre deri në katër orë gjumë në ditë.

Kurse këtë mënyrë të jetesës ajo e kishte nisur kur kishte mbushur 56 vjet.
80-vjecarja

Interesante