8:08, 15 Nëntor 2017

Është zyrtare – Blake Shelton është mashkulli më seksi i përzgjedhur nga revista People për këtë vit!

“Faleminderit People. Mos më urreni pse jam i bukur”, shkroi Blake në Twitter, transmeton Klan Kosova.

Ai foli me magazinën për këtë çmim, të cilin në të kaluarën e ka marrë bashkëpunëtori i tij në The Voice, Adam Levine.

“Jam krenar dhe jam i nderuar, kjo me të vërtetë është e vetmja gjë që më intereson”.