21:00, 12 Gusht 2017

Rashed Saif Belhasa, i njohur në Instagram dhe YouTube si Money Kicks, është i biri i një miliarderi nga Dubai, Saif Ahmed Belhasa, dhe ka ndërtuar një prezencë online duke shfaqur mënyrën ekstravagante të jetesës së tij.

Së fundi, 15 vjeçari shfaqi Ferrari-n e tij të ri 200 mijë funtesh, të cilin e mbështolli në letër Louis Vuitton.

Belhasa e filmoi eksperiencën e tij dy-ditore dhe e postoi në YouTube.

E tërë kjo, ndonëse ai nuk lejohet që të vozisë në Dubai derisa t’i mbushë 15 vjet.

 

Interesante