22:47, 17 Qershor 2017

You Tube duket se është thyer – por vetëm për disa njerëz.

Shumë veta kanë raportuar se nuk mund të kyçen në faqe dhe se nuk mund të shikojnë video. Por për disa të tjerë faqja ka funksionuar krejtësisht normalisht, shkruan Independent, transmeton Klan Kosova.

Nuk është e qartë se pse janë shkaktuar telashet dhe se nëse faqja punon ose jo.

Nëse është paraqitur problemi, atëherë me të përballen të gjithë, apo ka zona specifike ku nuk mund të funksionojnë serverët.

Interesante