12:39, 13 Nëntor 2017

Në Kinë është hapur një bibliotekë mahnitëse me një strukturë të pabesueshme!

Biblioteka pesëkatëshe, është e projektuar nga një firmë holandeze. Ajo është rreth 34 mijë metra katrorë dhe mund të mbajë deri 1.2 milion libra. Duke u përfunduar vetëm për tri vjet, biblioteka përmban zona gjigante leximi , hapësira të takimit dhe dhoma kompjuterike, transmeton Klan Kosova.

Shikoni fotografitë e mëposhtme: