9:58, 29 Dhjetor 2017

Karrierë në boksin botëror po synon të bëjë edhe gjakovari Bernardin Jakaj, i cili e ushtron këtë sport në Austri.

Jakaj ka dy fitore në boksin profesionist dhe në prill të vitit të ardhshëm e pret përballja më e rëndësishme në karrierë.

Kronikë nga Jon Ajeti.