12:00, 15 Korrik 2017

Të gjithë i kujtojmë ditët shkollore ku një çantë shpine ishte pjesë e përditshmërisë sonë.

Megjithatë ky model çantash nuk duhet të mbetet vetëm në kujtimet e atyre ditëve.

Ndër trendet e fundit të çantave të brendeve më të njohura si Louis Vuitton, Chloe apo Zac Posen janë pjesë edhe cantat e shpinës.

Të rehatshme, tejet funksionale dhe mjaft të bukura, duhet të jenë pjesë e gardërobës tuaj.

Nëse ende nuk e keni gjetur të preferuarën tuaj, me poshtë ju sjellim disa modele që t’ju inspirojnë.

 

 

Interesante