10:00, 19 Mars 2017

Shumë persona kanë probleme me gjumin. Konsumimi i tepërt i kafeinës apo puna në orët e vona bën që të kemi dhe mungesë gjumi.

Por ka dhe probleme të tjera që sjellin pagjumësi, sic mund të jetë një rast i thjeshtë, si përshembull lloji i jastikut.

Më poshtë ju sjellim disa produkte që ju ndihmojnë që të flini më shpejt dhe më rehat.

 

Pixhame të mëndafshta

Jastek të mbushur me gjel

Losion për trupin me “aromatherapy” për gjum 

Maskë për gjum nga mëndafshi

Qirinj me aromë livando

Interesante