20:30, 14 Nëntor 2017

Puna në zyrë ka shumë përparësi, pavarësisht se mund ta dëmtojë shëndetin dhe trupin tuaj.

Një studim tregon se njerëzit që rrinë gjatë ulur në karrige mund të vuajnë nga kanceri, diabeti, sëmundjet kardiovaskulare dhe obeziteti, transmeton Klan Kosova.

Për të mos ndodhur këto, derisa rrini ulur në karrige mund të aplikoni këto ushtrime.klankosova.tv