9:20, 20 Mars 2017

Ai çdo herë ka biseduar haptas dhe shumë sinqertë në lidhje me betejat e tij me alkoolin.

Por edhe pas trajtimit të këtyre problemeve të rehabilitimit, Ben Affleck me të vërtetë duket rehat nën shoqërimin e njerëzve të tij të veçantë, njofton Klan Kosova.

Aktori dukej me të vërtetë i qetë dhe i relaksuar teksa ditën e diel e kaloi vetëm me tre fëmijët e tij.

Për më shumë ja fotografitë:

3e70356300000578-4329666-dad_time_the_actor_looked_visibly_at_ease_as_he_spent_time_with_-a-34_1489977260609

3e702eae00000578-4329666-motivation_it_was_because_of_his_three_children_born_during_his_-a-3_1489968475249

3e70354300000578-4329666-ben_affleck_smiles_as_he_spends_time_with_the_kids_after_alcohol-a-4_1489968475273

Interesante