16:31, 12 Tetor 2017

David Beckham ka zbuluar që ia kanë lënë emrin në nderim të legjendës së Manchester United, Bobby Charlton.

Emri i mesëm i Beckham është Robert, njësoj si i yllit tjetër të Djajve të Kuq, që dje mbushi 80 vjet.

“Ai ishte lojtari i preferuar i babait tim”, tha Beckham për televizionin e klubit.

“Dhe emri im i mesëm Robert, është në bazë të Sir Bobbyt-t”.

Interesante