20:16, 14 Shkurt 2018

Gjatë ditës për vizitë në Kosovë ishte edhe Drejtori Gjeneral i Komisionit Europian për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim, Christian Danielsson.

Ai porositi që të Prishtina e Beogradi të merren vesh mes vete, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Besnik Tahiri.