21:32, 26 Shtator 2017

Klubi i basketbollit Trepça është në krizën më të thellë financiare viteve të fundit.

Për shumë vite u mitrovicasve u mungoi palestra, por tash që është, nuk po funksionojnë klubet shkak i donatorëve apo sponsorëve.

Drejtori i KB Trepça, Naim Hajrizi thotë se mezi arritën marrëveshje mirëkuptimi mes komunës e federatës për të qenë pjesë e kampionatit.

Në anën tjetër, trajneri Ilir Selmani dhe basketbollistët kanë harruar kur kanë marrë pagë për herë të fundit.

Kronikë nga gazetari Emanuell Syla.