22:57, 20 Mars 2017

Sonte në Ballë për Ballë duke filluar nga ora 23:30 do të intervistohet Mytaher Haskuka.

Ai flet për qëndrimin e Vetëvendosjes rreth çështjes së transformimit të FSK-së.

Poashtu, Haskuka do të flasë edhe për mungesën e kuorumit në Kryesi të Kuvendit dhe punën e legjislativit.

A ka shenja të zgjedhjeve a jo? Çka thonë në Vetëvendosje për zgjedhjet?

Ndiqeni Orën e Fundit!

Interesante