11:57, 19 Qershor 2017

Loja e rrezikshme “Balena Blu” është kthyer në një lojë për njerëz që nuk e kuptojnë rëndësinë e saj.

Një telefonatë që rezultoi mashtrim, vuri në alarm policinë dhe zjarrfikësit.

Telefonata kërkoi ndihmë se një fëmijë do hidhej nga kati i shtatë i një pallati, pasi ishte duke luajtur lojën “Balena Blu”.

Pas verifikimeve rezultoi një shaka e hidhur dhe numri nga ishte kryer telefonata, nuk ishte më i disponueshëm.

Kujtojmë që hedhja nga lartësitë, është niveli i fundit i lojës famëkeqe, e cila ka marrë jetën e disa të rinjve, që e kanë luajtur.

Policia ka nisur hetimet për kapjen e autorit të telefonatës së rreme, shkruan Top Channel.

 

Interesante