15:56, 10 Prill 2017

Një burrë në Çikago qëlloi për vdekje djalin e tij 22 vjeçar pas një grindjeje se cili nga do ta do ta shëtiste qenin, grindje që përfubndoi në përleshje.

Policia ka deklaruar se të dy  meshkujt të cilët nuk janë identifikuar kanë marrë plagë të shumta nga armët e zjarrit dhe u dërguan në spital, ku djali u shpall i vdekur, transmeton Klan Kosova.

Babai 43 vjeçar ishte në gjendje kritike derisa armët e të dy burrave (babait dhe djalit) janë gjetur në skenën e krimit derisa Policia është duke hetuar rastin.

Chicago është një nga qytetet ku ka më së shumti dhunë në Amerikë ku vetëm gjatë këtij viti, 800 persona janë plagosur.

Interesante