20:37, 13 Janar 2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1.3 milionë euro për trajtimin e qenve endacak, njofton Klan Kosova.

Qentë do ta trajtohen nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

Detajet i mësoni në kronikën e Mejrem Gashit.

klankosova.tv