10:30, 17 Qershor 2018

Çfarë kanë të përbashkët artistët Robert DeJesus dhe Lance Phan?

Të dy i kthejnë njerëzit në karaktere të mahnitshme. Derisa DeJesus bën karikatura, Phan krijon portrete që janë shumë të ngjashme me Pixar, transmeton Klan Kosova.

Imazhet e mëposhtme duken kaq të vërteta saqë mund të gaboni dhe të mendoni se janë nga një film i animuar.

Artist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phanArtist-transforms-strangers-3d-cartoons-lance-phan

 

Interesante