15:08, 11 Janar 2018

Art Motion TV digjital ka lansuar ofertën më të re në treg me çmimin 15 euro në muaj dhe dy muaj falas për abonentët e rinj.

Me këtë çmim, abonentët përfitojnë pakon me 20Mb/s internet pa limit dhe me mbi 120 kanale TV, pa depozit dhe me instalim falas.

Super oferta promovuese e Art Motion ka një kohëzgjatje të kufizuar dhe është pjesë e befasive të shumta që do të sjellë në të ardhmen e afërt.

Kjo ofertë vlen për qytetet Prishtinë, Fushë Kosovë, Ferizaj dhe Drenas, shumë shpejt edhe për qytetet tjera.