18:19, 19 Prill 2017

 

Krijimtaria e njerëzve është e pashtershme dhe e gjithanshme.

Ata kanë investuar dhe vazhdojnë gjithmonë të investojnë në perfeksionimin e armëve.

Gjatë shekujve, ata kanë ardhur me shumë ide dhe kreacione për krijimin e armëve, qoftë për vetëmbrojtje e qoftë për sulm.

Prandaj, disa nga këto ide bizare armësh janë të listuara më poshtë, që nga bomba kërcyese e deri tek pistoleta buzqëkuq.

 

Bomba kërcyese

bouncing-bomb-man

Qentë eksplozivë

soviet-dog-training

Pistoleta harmonikëharmonica-gun

Skuteri Vespa 150 TAP

vespa-gun

Arma unazë

le-petit-protector

Arma buzëkuq

lipstick-gun-1

 

Interesante