21:35, 13 Shkurt 2018

Një video xhirim i kapur nga kamera e sigurisë në rrugë, shihet se si një person e përdor kutinë e  plehrave dhe një palë dara për ta vjedhur biçikletën e kyçur për shtyllën e shenjëzimit të rrugës.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si ia del hajni me idenë e tij.