20:27, 10 Mars 2017

“E drejta e riparimit” është propozimi që është shqyrtuar në Nebraska, por që pritet të përballet me një kundërshtim të madh të Apple dhe të kompanive të tjera nga fusha e teknologjisë.

Apple është duke kundërshtuar këtë projektligj që është krijuar për të lehtësuar riparimin e iPhone, por që kjo të jetë edhe më pak e kushtueshme, transmeton Klan Kosova.

Të enjten pasdite, ligjvënësit në Nebraska kanë shqyrtuar propozimin “E drejta për riparim” që i hapë rrugë shtetit për riparim në tregun elektronik të pajisjeve.

Por sipas mbështetësve të projektligjit Apple dëshiron dështimin e tij.

Interesante