22:18, 5 Qershor 2017

Apple ka publikuar një altoparlant i cili aktivizohet përmes zërit i mbështetur nga asistentja e tij virtual Siri.

Njëjtë sikur pajisjet nga Amazon dhe Google, altoparlanti HomePod nga Apple u përgjigjet pyetjeve dhe kontrollon pajisjet e shtëpisë siç janë dritat.

Analistët kanë thënë që Apple ka punuar ngadalë në përmirësimin e asistentes virtuale Siri dhe ka lansuar një altoparlant të mençur, pasi Amazon plasoi në treg altoparlantin Echo në vitin 2014.

Kompania e ka reklamuar HomePod me së shumti si një pajisje muzikore.

Apple speaker

Interesante