18:21, 28 Dhjetor 2016

Marrëdhëniet në distancë janë gjithmonë të vështira, dhe mungesa e bashkëveprimit fizik është një nga arsyet për këtë, transmeton Klan Kosova.

Teknologjia me shpejtësi të avancimit tashmë ofron disa alternativa intigruese.

Një shembull i tillë është “Kissenger” që aplikohet në telefonat inteligjentë për të transmetuar puthjen në distancë duke shfrytëzuar sadopak kontaktin e krijuar.

Kissenger është një aparat silikoni, me sensorë që aplikohen në smartphone dhe mundëson lidhjen në distancë.

kissenger

kissenger2

Interesante