Amerika e zhgënjyer me Komisionin për Demarkacion

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, një ditë pas raportimit të Komisionit për Demarkacion në Kuvend, ka thënë se janë të zhgënjyer nga raportimi. Sipas tyre pohimet janë të pabazuara, çorientuese, dhe të gabueshme, thuhet në njoftimin për media të Ambasadës, transmeton Klan Kosova. Më poshtë është reagimi i plotë: Ambasada e Shteteve … Continue reading Amerika e zhgënjyer me Komisionin për Demarkacion