9:02, 21 Prill 2017

Zëvendëspresidenti amerikan Mike Pence tha sot se sulmi mbi policinë e Francës  ” është rikujtimi më i fundit se terrorizmi mund të godasë çdo vend dhe në çdo kohë “.

“SHBA nuk do të pendohet në përpjekjet për të mposhtur terrorizmin,” tha Pence, transmeton Klan Kosova.

Interesante